Welkom bij kindercoach Lonneke

Waar je energie in steekt, groeit!

Voor wie ben ik er?

Ik ben er voor alle kinderen (ook voor kinderen met gedragsproblemen en gedragsstoornissen) tussen de 3 en 18 jaar die begeleiding nodig hebben om (weer) goed in hun vel te zitten. Om meer zelfvertrouwen te krijgen. Soms komen kinderen in de knel te zitten met zichzelf (en daardoor ook met de mensen om hen heen). Dit kan door (veranderende) omstandigheden komen, u kunt denken aan:

- verhuizing
- (ernstige) ziekte van een dierbare
- overlijden van een dierbare
- scheiding
- pesterijen
- .................

Een kind kan ook gewoon (altijd al) anders zijn, dat mag, dat is juist mooi. Maar soms kan dit in de weg gaan zitten. Ik kan deze kinderen helpen met handvaten te geven op momenten dat ze dit nodig hebben. Handvaten waarvan ze de kwaliteiten al zelf hebben, maar moeten leren om ze op de juiste momenten in te zetten. Ik laat ze weer bloeien en groeien met en in hun eigen krachten! Samen zorgen we ervoor dat er weer genoeg zelfvertrouwen is om de hobbels en uitdagingen die (nog) komen te overwinnen!

Omdat ik samenwerk met Pedagogische Praktijk Marum (www.opvoedeneenkunst.nl) kunt u als ouders alles vergoed krijgen. Neem contact met mij op zodat ik dit verder kan toelichten.

Bijles inclusief coaching
Bijles van Kindercoach Lonneke hoeft niet alleen maar extra oefenen met de stof te zijn. Het gaat allemaal net even iets anders: altijd even naar buiten, weer of geen weer, al bewegend en kletsend de stof doornemen. Concentratie oefeningen behoren ook tot de mogelijkheden! Leren waar de focus moet liggen! Kortom, bijles op maat en niet uit een boekje!

 

"Aan het begin van dit schooljaar zat M. op het niveau van net TL met rekenen. Maar HAVO is haar doel! Elke week oefenen we, wandelen we, kletsen we een uurtje. We bakken taarten, doen spelletjes en doen oefeningen voor de concentratie. We zijn een half jaar verder en M. maakt gigantische vorderingen. De CITO is gemaakt: 80% goed van de CITO! We gaan door, M. vindt het leuk en de HAVO is een doel wat steeds meer werkelijkheid wordt!"

 

Oefeningen voor thuis

 

Spiegelen
Hoe zie jij jezelf? Hoe zie jij jouw kind? Waar liggen jullie krachten? Of waar gaat het juist mis?
Spiegelen ouder en kind website.docx (80.58KB)
Spiegelen
Hoe zie jij jezelf? Hoe zie jij jouw kind? Waar liggen jullie krachten? Of waar gaat het juist mis?
Spiegelen ouder en kind website.docx (80.58KB)

Dit formulier geeft je houvast om eerlijk te kijken naar jezelf en naar je kind. Kom je er niet uit? Of wil je hierna verdere stappen ondernemen? Neem dan contact met mij op en we kunnen de uitkomsten samen bespreken! Ook vind ik het leuk om te horen of je hier wat aan hebt gehad! Deze informatie kun je geheel vrijblijvend met mij delen.


Ontdek je eigen naam
Ontdek je eigen naam, die van je partner en van je Kind (eren). Je hebt je naam niet voor niets gekregen: die kan je heel veel over jezelf vertellen!
Lonneke website.docx (39.83KB)
Ontdek je eigen naam
Ontdek je eigen naam, die van je partner en van je Kind (eren). Je hebt je naam niet voor niets gekregen: die kan je heel veel over jezelf vertellen!
Lonneke website.docx (39.83KB)

Dit formulier geeft je een kijkje in mijn naam "Lonneke". Maanden geleden heb ik mijn eigen naam "ontdekt". Ik was wel eens benieuwd waarom ik dingen doe zoals ik ze doe en wat blijkt? Je eigen naam kan daar heel veel leuke inzichten in geven! Leuk om dit samen met je partner en kind (eren) te doen! Samen mooie nieuwe dingen ontdekken! Laat me weten hoe je dit vond! Ik ben namelijk wel benieuwd of jij dit net zo leuk vond als ik :)!