Welkom bij kindercoach Lonneke

Waar je energie in steekt, groeit!

Boerdereis!

Een ontdekkingsreis bij ons op de boerderij: Boerdereis! Wie wil er weten waarvan pannenkoeken worden gemaakt? Dat aardappelen niet uit de fabriek van de Albert Heijn komen? En wat doet een boer nou echt tijdens zijn pauze? Kom het allemaal ontdekken bij ons op de boerderij! Voel je 1 dag een boer! Lekker veel buiten en ook ontdekken wat je allemaal met tarwe of aardappels kunt doen en maken!

We hebben 2 soorten boerdereizen voor je gemaakt:

1. De Gouden reis: de graanoogst! Kom een dag bij ons in het graan. We gaan graan voelen, ruiken en vooral ook proeven! Wie weet heb je geluk en komt de combine nog langs en maak je de echte oogst nog mee. Zo niet, dan zorgen we er zeker voor dat we op de ouderwetse manier een stukje gaan oogsten! En we gaan graan malen! Misschien draait de molen wel en kunnen even een kijkje nemen! En natuurlijk gaan we iets van het gemalen graan maken! Dus wil jij wel eens koffie drinken met een echte boer, lunchen op het land en ontdekken waar ons eten vandaan komt? Meld je dan snel aan voor De gouden reis! Klik hier voor aanmelding of informatie. Mis het niet: een Boerdereis met een gouden randje!

Wanneer: op aanvraag
Start: 9.30 uur
Einde: 15.00 uur
Kosten: 40 euro per persoon (exclusief 7,50 euro voor de lunch)
Leeftijd: van 4 tot ........... jaar, gezinnen zijn ook welkom!
Het tarief is dan aangepast: 35 euro per volwassene en 10 euro per kind (exclusief 7,50 euro voor de lunch)

 

 

2. De Boerenfriet reis: De aardappeloogst. Van aardappel tot een heerlijk bord friet! Met onze handen graven in de klei, op zoek naar de aardappels! En als we de aardappels hebben gevonden, gaan we ontdekken wat voor leuke dingen je allemaal van aardappels kunt maken! En de naam van de reis verklapt het al: we gaan onze eigen boerenfriet maken! Wie weet heb je geluk en gaat de echte aardappelrooier het land nog op en maak je mee hoe er duizenden aardappels uit de grond komen! Wil jij ontdekken hoe aardappels uit de grond komen, koffie drinken met de boer en lunchen op het land? Meld je dan nu aan voor de Boerenfrietreis! Klik hier voor aanmelding of informatie. Mis het niet: fastfood waar je een hele dag over doet!

Wanneer: op aanvraag
Start: 9.30 uur
Einde: 15.00 uur
Kosten: 40 euro per persoon (exclusief 7,50 euro voor de lunch)
Leeftijd: van 4 tot .......... jaar, gezinnen zijn ook welkom!
Het tarief is dan aangepast: 35 euro per volwassene en 10 euro per kind (exclusief de 7,50 euro voor de lunch)

 

Maximaal 5 kinderen per dag! Zodat er genoeg tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht en eigen inbreng!
Het programma is onder voorbehoud en kan altijd gewijzigd worden i.v.m. weersomstandigheden.